Skip to content
Ik ben Nancy!

Kleurrijk, creatief & sprankelend

Ken je die foto van dat kleine meisje in de regen, stampend in de plassen met haar regenlaarsjes, met de tekst: ‘wacht niet tot de storm over gaat, maar dans in de regen’?
Yep, that’s me!

Ik koester het kleine meisje in mij en huppel graag door het leven, genietend van natuur, bloemetjes, kleuren en alle mooie mensen om mij heen.

Creëren vind ik heerlijk. Natuurlijk in de eerste plaats beelden, maar ook oude spulletjes een nieuw leven geven. Of iets maken voor een fotoshoot, omdat het net dat beetje extra geeft.

Net als de meeste roodharigen ben ik lekker eigenwijs, maar niet té. Ik kan goed luisteren en voelen waar een ander blij van wordt en dat vertalen naar een bijzonder en persoonlijk portret.
Wil je een Bijzonder Portret door mij laten maken? Neem dan eens een kijken op deze site.

Wie ben ik
Wie ben ik

Als kind…

…was ik al gek op fotografie. Mijn vader was lid van een fotoclub en had zijn eigen donkere kamer gebouwd op zolder. Een magische wereld!
Van de geur van de ontwikkelchemicaliën krijg ik nog steeds heimwee naar de Doka.

De liefde en passie voor fotografie bracht me van de fotoclub van mijn vader, via bedrijfsleidster van een fotozaak naar de Fotoacademie in Amsterdam.
Toen wist ik het zeker, ik wil alleen nog maar fotograferen. Ik krijg daar zoveel energie van!

Vrij Werk

Naast de Bijzondere Portretten in opdracht, maak ik graag vrij werk.

In alles wat ik zie als ik om heen kijk, zie ik een verhaal.
Ik heb een fascinatie voor oude spullen en gebouwen, dingen die kapot of achtergelaten zijn. In het verval zit een verhaal van wat geweest is, maar ook de schoonheid van de kringloop.

Dode beestjes lijken bijvoorbeeld een afschuwelijk onderwerp, maar is voor mij ook het teruggaan naar de natuur. Bloemen, planten en beestjes voeden zich weer met de restanten en danken er in sommige gevallen zelfs hun bestaan aan.

In de portretten die ik maak als vrij werk vind ik het heerlijk om me te verdiepen in het onderwerp, uitgebreid onderzoek doen, locaties scouten, props verzamelen… Alles om tot het perfecte beeld te komen.

Wil je zien wat ik zoal maak?

Wie ben ik
Back to top